בית כנסת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/07/17 16:39 א באב התשעז

שאלה

שלום כביד הקב אני עברתי דירה לפני שעברתי הייתי מתפלל בבית כנסת לכל העדות ישראל אני אשכנזי במקום מגורי החדש יש בית כנסת תימני והתחלתי ללכת אליו האם זה בסדר שאשכנזי מתפלל שם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בוודאי.

אדם צריך להתפלל בבית הכנסת בציבור במקום מגוריו.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן