אני חושבת שאני עקרה

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 18/01/18 12:22 ב בשבט התשעח

שאלה

היי, יש לי שאלה קצת מוזרה כבוד הרב.. אני בת 20 והכל תקין אצלי מבחינה גופנית ברוך ה... בזמן האחרון יש לי מחשבות על כך שאני עקרה, ואני מפחדת לגלות את זה אחרי החתונה... אני לא יודעת למה יש לי הרגשה כזו.. וכל פעם שאני מפנטזת על הרגע בו אהיה בהריון אני מרגישה שיש מחשבה שעוצרת אותי ואומרת לי גם ככה את עקרה ולא תצליחי להביא ילדים. איך אפשר למנוע את המחשבות האלה? והאם זה אומר שזה נכון חס וחלילה?? סליחה על השאלה המוזרה..

תשובה

שלום רב,

באופן מעשי אי אפשר לשלול פריון מדמיון , אם את חוששת לכי לייעוץ רפואי בעניין.

מבחינה רגשית , איני יודע איך ניתן למנוע את המחשבות , לדעתי את צריכה לברר עם עצמך או אם מישהו חיצוני מאין באות לך החרדות האלו ולהביו איך להתמודד איתן.

יה"ר שתזכי להקים בית נאמן בישראל , ולגדל בנים ובני בנים.