אמת

חדשות כיפה הרב אייל בן דוד 16/11/17 03:49 כז בחשון התשעח

שאלה

איך מגיעים להיות בן אדם אמיתי לגמרי? איך עובדים על זה? כאילו אני יודעת במה אני מאמינה ומה השאיפות שלי אבל המון פעמים מרגיש שכל ההתנהגות שלי לא אמיתית.

מה עושים?

ממש תודה!

תשובה

שלום וברכה !

חותמו של הקב"ה - אמת.

אכן זוהי מידה חשובה מאוד והרבה דברים יקרים תלויים בה.

לימוד בספרי הלכה ומוסר נותן לנו תמונה אמיתית לאיך חיים חיי אמת. אלו מעשים שלנו הם על פי אמת של תורה ואלו לא. הלימוד בספרים הללו הוא כמו פלס שמיישר אותנו ומכוון אותנו לתיקון המעשים והמחשבות.

בנוסף חשוב לקבל הדרכה של תורה מרב או רבנית הנמצאים באזור מגורייך או לימודייך.

בהצלחה !