אזכרה של אמא ביום ראשון הקרוב אי'ה

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 09/10/17 10:56 יט בתשרי התשעח

שאלה

ב'ה

מועדים לשמחה

כבוד הרב

ביום ראשון כ'ה בתשרי יום האזכרה של אמי היקרה. יש לי אחות ואח ואנחנו לא מצליחים לתאם שעה שנוחה לכולם בגלל אילוצים של מקומות העבודה של כולם. מה שעלול לגרום לכך שלא נהיה יחד באזכרה בבית העלמין. האם אפשר לדחות את האזכרה ליום שני על מנת שנהיה ביחד?

תודה ובברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

חג שמח

לתאריך האזכרה חשיבות מיוחדת על פי הסוד, ולכן תעשו את כל המאמצים לקיים במועד עם מניין אנשים שיאמרו משניות וקדיש.

מי שלא יוכל להגיע בראשון לקבר, טוב שיתן צדקה או לחילופין יתרום לימוד יומי לאברך שילמד לעילוי נשמתה.

בשורות טובות

יוגב כהן

הר ברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן