תפו

חדשות כיפה פו_הדב 22/03/09 00:00 כו באדר התשסט

מצרכים

4 תפ"וא בינוניים

1 בטטה

2 בצל

אבקת מרק בצל

שמנ"ז

הוראות הכנה

חותכים את הירקות לגודל הרצוי

שמים בתבנית

מוסיפים:

1/2 כוס מים

1/2 כוס שמנ"ז

כ- 4 כפיות א"מ בצל

מערבבים טוב טוב

מכסים ולתנור ל50 דקות, 180 מעלות

ואז 15 דקות בלי כיסוי, להשחמה.

בתבנית מתקבל מעין רוטב שמאד טעים יחד עם אורז.

בתאבון:)

הערות

ל4 אנשים כמובן שאפשר לשחק עם כמויות הירקות, תלוי מה אוהבים יותר

כתבות נוספות