תפוחי אדמה ממולאים

חדשות כיפה דוסית! 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

תפוחי אדמה

שמנת חמוצה/יוגורט/לבן/גבינה לבנה

חמאה/שמן זית

שום

מלח

פלפל שחור

גבינה צהובה/פרמזן

הוראות הכנה

חוצים את תפוחי האדמה ואופים בתנור עד שמתרכך - מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומוציאים בזהירות מתוך כל אחד את ליבת תפוחי האדמה מבלי להרוס את הצורה ומעבירים לקערה גדולה. ממחים כמו פירה ומוסיפים את שער החומרים מלבד הגבנ"ץ - אפשר להשמיט חלק מהחומרים או להוסיף אחרים בהתאם לטעם ולמה שיש בבית - בעזרת כף מחזירים את מחית תפוחי האדמה לתוך ה"קערות" שנוצרו מתפוחי האדמה למעלה מפזרים גבינה ומחזירים לתנור עד שמשחים.

הערות

אפשר להכין גם פרווה ולהשמיט את החומרים החלביים

כתבות נוספות