תפוחי אדמה מוקרמים בגבינה צהובה

חדשות כיפה מאמינהכלטובה 11/01/09 00:00 טו בטבת התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

תפוחי אדמה

מלח

מעט שמן

אגוז מוסקט

גבינה צהובה

הוראות הכנה

- מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם.

- שוטפים (בזהירות - זה חם!!!)

- חותכים לחתיכות ומניחים בתבנית.

- מפזרים מעל מלח, אגוז מוסקט ומעט שמן.

- מפזרים מעל חתיכות גבנ"צ.

- מכניסים לתנור עד שהגבנ"צ נמסה.

- מגישים ואוכלים לתיאבון (וגם קצת משמינים...)

בתיאבון!

הערות

מאד טעים ומשמין...

המתכון באדיבות המח הפרטי שלי

כתבות נוספות