תפוחי אדמה בתנור של ציונה רצאבי

חדשות כיפה מעין יהודה 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1. 10 תפוחי אדמה בנונים

2 .2 בטטות

3. כף לא גדושה פפריקה מתוקה

4. פפריקה חריפה - לפי הטעם

5. כוס שמן

6. רבע כוס מים

7. כפית מלח לא גדושה

8. בצל בנוני

9. עגבני´יה בנונית

הוראות הכנה

א.מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות

ב.פורסים לפרוסות בנוניות את תפוחי האדמה והבטטות - לא עבות ולא דקות

ג.שמים בקערה את מה שחתכנו.

ד.שמים בצלחת את: הפפריקה המתוקה,פפריקה חריפה,מלח ושמן ומערבבים.

ה.שמים מים בקערה

ו.שופכים את התבלינים בקערה על התפוחי האדמה והבטטות.

ז.שמים בתבנית השחורה והשטוחה את התפוחי האדמה והבטטות.

ח.מחממים את התנור כרבע שעה לפני האפיה - 180 מעלות.

ט.פורסים את הבצל והעגבניה.

י.שמים את הבצל והעגבניות מעל תפוחי האדמה ומפזרת מעל פפריקה מתוקה

יא.שמים את התבנית לשעה - שעה וחצי עד שאני רואה שזה שחום.

הערות

כתבות נוספות