תפו"א זוהר

חדשות כיפה שבוע 43 24/11/10 00:00 יז בכסלו התשעא

מצרכים

בצל גדול חתוך לרצועות

6-7 תפו"א בגודל בינוני פרוסים לרצועות כמו צ´יפס

חצי כפית מלח

כפית אבקת מרק עוף פרווה

קורט פלפל שחור\לבן

קורט כורכום\חוויאג´

הוראות הכנה

מטגנים בצל ואת הפרוסות תפו"א עד להזהבה

מוסיפים לסיר מים עד לכיסוי מלא , מתבלים ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזלים הופכים לרוטב סמיך.

מהיר וטעים.

תהנו...

הערות

אשמח למשובים ותגובות למתכון זה ובכללל לשאר המתכונים שפירסמתי...
"מכל מלמדיי השכלתי.."
תודה מראש.

כתבות נוספות