תבשיל חומוס ופטריות

חדשות כיפה מרגישה מיוחד 29/11/10 00:00 כב בכסלו התשעא

תבשיל חומוס, צילום: shutterstock
תבשיל חומוס, צילום: shutterstock

מצרכים

2 כוסות חומוס (מושרות לילה)

חב´ פטריות רתוכות לרבעים (אני משתמשת בקופסת שימורים)

בצל גדול קצוץ

4 שיני שום קצוצות

כף פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פלפל, פפריקה חריפה

קופסא קטנה של רסק עגבניות

עגבניה חתוכה לקוביות

חבילת פטרוזילה (אפשר הרבה פחות)

2 כוסות מים

כף וחצי קמח מעורבבות בכוס מים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לבשל חומוס כשעתיים ולסנן

לטגן בצל להזהבה, להוסיף חומוס, פטריות, שום, ותבלינים ולערבב

לאחר 10 דקות על אש נמוכה עם מכסה

להוסיף- מים ורסק ולבשל כחצי שעה

להוסיף חצי מהפטרוזיליה, העגבניה והמים עם הקמח ולבשל בלי מכסה עוד חצי שעה

להוסיף את שאר הפטרוזיליה ולבשל עוד רבע שעה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

8 מנות יכול להיות מוגש גם כסלט קר

המתכון באדיבות אינטרנט

כתבות נוספות