קיש פטריות

חדשות כיפה תנובה 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

50 גר´ מרגרינה

1 בצל

2 קופסאות שימורים של פטריות חתוכות

1 כף אבקת מרק בצל

1 כף אבקת מרק פטריות

1/4 כוס חלב

3 ביצים

גבינה צהובה (לפי הטעם)

הוראות הכנה

ממיסים את המרגרינה במחבת

מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמשחים

מוסיפים את הפטריות ואת אבקות המרק

מערבבים ומבשלים על אש קטנה במשך 5 דק´

מכבים את האש

מוסיפים חלב, ביצים וגבינה צהובה ומערבבים.

משמנים תבנית

שמים בצק עלים בתור בסיס

יוצקים את התערובת מהמחבת

ניתן לקשט מעל בבצק עלים (שתי וערב)

ויאללה לתנור עד שנראה מוכן (בערך 45 דק´)

הערות

כתבות נוספות