קישואים וחצילים ברוטב פיצה

חדשות כיפה dodo1001 23/08/06 00:00 כט באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

¨ 3 קישואים בינוניים,

¨ 2 חצילים,

¨ בצל,

¨ עגבניה,

¨ אורגנו,

¨ שמן זית,

לרוטב:

¨ חצי מיכל שמנת לבישול,

¨ כף גדושה רסק עגבניות,

¨ 2 שיני שום כתושות

¨ מלח ופלפל,

¨ גבינה צהובה מגוררת,

הוראות הכנה

לפרוס את הקישואים ואת הבצל לפרוסות דקות ואת העגבניה לחתוך לקוביות

בתבנית משומנת בשמן זית לסדר בשכבות :

קישואים, מעליהם טבעות בצל, לפזר קצת עגבניות, שמן זית, מלח, אורגנו ואז שוב קישואים בצל וכו´ (כמות השכבות תלויה בגודל התבנית, אני עושה שתיים)

לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה בתנור מחומם ולערבב מידי פעם, עד שהקישואים והבצל רכים.

"לפתוח" את הרסק עם השמנת, ולערבב עם השום. לצקת מעל הקישואים המוכנים ולפזר מעל גבינה צהובה. לאפות 15 דקות נוספות.

הערות

כתבות נוספות