קינואה עם צימוקים וצנוברים

חדשות כיפה בום-פם 10/08/07 00:00 כו באב התשסז

מצרכים

1 כוס קינואה

1 בצל בינוני

2-3 שיני שום

3 כפות רוטב סויה

ג´ינג´ר טחון או טרי לפי הטעם

מלח + פלפל

חופן צימוקים כהים

חופן צנוברים לא קלויים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חותכים את הבצל ומטגנים בסיר, מוסיפים שום קצוץ,כשמזהיב מוסיפים את הקינואה השטופה, מלח, פלפל וג´ינג´ר ומטגנים כמה דקות. מכסים בכוס וחצי מים רותחים, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות- חצי שעה בסיר מכוסה.

כאשר הקינואה כבר כמעט כמעט מוכנה מוסיפים את הצימוקים והצנוברים ומבשלים 2-3 דקות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות