קיגל ירושלמי

חדשות כיפה מיצמיצ 06/03/08 00:00 כט באדר א'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

400 גר´ איטריות בעובי בינוני

5 כוסות מים

1 כוס סוכר

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1/2 כוס שמן

1/2 כוס סוכר

הוראות הכנה

להרתיח את המים עם התבלינים ולהוסיף את האטריות, לכסות ולכבות את האש, להניח עד שהאטריות יספגו את כל הנוזלים.

להכין קרמל מהסוכר והשמן, לשפוך את האטריות לקרמל לערבב היטב ולקרר מעט, להוסיף 2 ביצים בבחישה מהירה, לצקת לתבנית ולאפות בתנור עד שמשחים

הערות

כתבות נוספות