צ'יפס מדהים

חדשות כיפה סחלב חם 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 ק"ג תפוחי אדמה

1 כוס קמח לבן

2 שקיות אבקת אפייה

מלח, לפי הטעם

מים, לפי הצורך

שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

1. מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים מים עד ליצירת בלילה סמיכה. מניחים בטמפרטורת החדר לשעתיים.

2. קולפים תפוחי אדמה ופורסים לפרוסות דקות מאוד.

3. טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה. מוציאים ומנערים. מטגנים בשמן חם, תוך כדי ערבוב, עד שהפרוסות תופחות ומזהיבות.

4. מוציאים מהשמן החם בכף מחוררת ומספיגים על נייר סופג. אוכלים חם מאוד.

הערות

כתבות נוספות