פשטידת סלמון

חדשות כיפה ורדה_ים 01/11/10 00:00 כד בחשון התשעא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 פרוסת דג סלמון טרי.

1 ורבע כוסות קמח תופח.

100 גרם חמאה.

חצי לבן/ חצי שמנת חמוצה.

1 חלמון.

שלושת רבעי כוס שמנת.

2 ביצים.

150 גר´ גבינת קשקבל.

100 גרם גבינת חמד.

הוראות הכנה

מבשלים פרוסת דג סלמון טרי במים (לא הרבה), כ - 15 דקות.

לקרר ולפורר (לחתיכות גדולות).

בצק:

קמח, חמאה, לבן/שמנת וחלמון מערבבים לבצק ומשאירים כשעה במקרר.

לאחר כשעה לשטוח בצק בתבנית משומנת ומעט מקומחת, גם בדפנות.

מילוי:

שמנת + סלמון + ביצים טרופות + גבינת קשקבל + גבינת חמד.

להכניס לתנור - לא לטורבו - ולאפות כ - 35 - 40 דקות.

הערות

המתכון באדיבות נסיון עצמי.

כתבות נוספות