מצרכים
כ- 8 פרוסות חלה
2 סלסילות של פטריות טריות פרוסות אפשר גם משימורים
100 גרם חמאה אפשר גם שמן
1-2 כפות אבקת מרק בצל
2 ביצים
2 שמנת לבישול
מלח, פלפל
פרמזן מגורד
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מרפדים תבנית פירקס בפרוסות חלה ישנה.
ממיסים 50 גרם חמאה ומטפטפים על הפרוסות.
ביתר החמאה מטגנים מעט את הפטריות מפזרים מעל הפרוסות באופן שווה.
מערבבים בקערה את השמנת, הביצים, מלח, פלפל, אבקת מרק, ושופכים מעל.
מפזרים פרמזן כמה שאוהבים ומכניסים לתנור מחומם 180 מעלות בערך 40 דקות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מקור המתכון: רות אוליבר