פשטידת כרובית פרווה

חדשות כיפה מיצמיצ 20/07/10 00:00 ט באב התשע

מצרכים

1 כרובית מפורקת לפרחים

4 כפות קמח תופח מאליו

4 כפות גדושות מיונז

4 ביצים

1 כף אבקת מרק בטעם עוף

מלח ופלפל

פרורי לחם

מרגרינה או חמאה לשימון התבנית

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. שמים את הכרובית בסיר, מכסים במים ומבשלים עד שהיא רכה, אבל לא רכה מדי.

2. בינתיים, מערבבים ביצים, קמח, מיונז, אבקת מרק, מלח ופלפל.

3. משמנים תבנית (לא גדולה מידי) ומפזרים פרורי לחם. כשהכרובית רכה מועכים אותה אותה ומערבבים עם הבלילה,יוצקים לתבנית.

4. אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם לחום בינוני

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4 מנות אפשר לגוון ולהכין את הפשטידה ב- 2צבעים, ע"י שימוש בברוקולי

כתבות נוספות