פשטידת ירקות ודוחן

חדשות כיפה אור 40 20/05/07 00:00 ג בסיון התשסז

מצרכים

1 כוס דוחן שטוף ומסונן

2 - 1/2 2 כוסות מים

כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית חוויג´ למרק

1 בצל קצוץ

דלורית אחת לא גדולה שטופה, קלופה וחתוכה לקוביות,

גרגרי תירס מ-3 קלחים או מקופסא

4 כפות שמן רצוי זית

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בסיר לחץ. מוסיפים את הדוחן והדלורית.

מטגנים כ-5 דקות.

מוסיפים 2 כוסות מים רותחים.

סוגרים את הסיר מרתיחים ומבשלים 25 דקות.

מחכים שהלחץ בסיר יירד ואז מוסיפים את התירס והתבלינים ובודקים אם התערובת מדי סמיכה מוסיפים עוד כ-1/2 כוס מים.

שופכים לתבנית משומנת מכסים ביריעת אלומניום ואופים חצי שעה בחום בינוני.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

תבנית של טוסטר אובן אפשר לנסות תערובות שונות של ירקות. אפונה וגזר, בטטות ופטריות ועוד כיד הדמיון...

המתכון באדיבות עצמי

כתבות נוספות