פשטידת דלורית

חדשות כיפה לונדונינה 22/10/08 00:00 כג בתשרי התשסט

מצרכים

דלוריות בינוניות

3/4 כוס סוכר

3 ביצים

כוס קמח

כוס שמן

3 כפיות אבקת אפיה

טיפה מלח

1/2 כפית אגוז מוסקט או פלפל אנגלי

1/2 כפית קינמון

כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

1) להוריד את הקצוות של הדלורית ולחתוך לאורך. להוציא את הגרעינים.

2)לשים את הדלורית על תבנית אפיה ולכסות עם יריעת אלומיניום. להכניס לתנור על חום גבוה(205) לשעה,עד שיתרככו.

3) להוציא אותם מהתנור ולחחכות שיתקררו. בערך חצי שעה. אח"כ בעזרת כפית להוציא את האמצע ולמעוך.

4)להוסיף את שאר הרכיבים, לשפוך לתוך תבנית משומנת ולהכניס לתנור בחום 180 במשך שעה.

הערות

המתכון באדיבות אמא שלי

כתבות נוספות