פשטידת ברוקולי

חדשות כיפה devoria 23/08/07 00:00 ט באלול התשסז

מצרכים

לבצק:

חצי חבילת מרגרינה

2 כוסות קמח

כפית מלח

ביצה

1-2 כפות מים

למלית:

שקית ברוקולי סנפרוסט

מלח, פלפל שחור וכף א. מרק בצל

2-3 ביצים

1 שמנת צימחית

אגוז מוסקט

הוראות הכנה

לקרר את הבצק קצת (אני שמה בפריזר ל-5 דקות) לרדד על תבנית פאי, כדאי קצת לחורר במזלג.

למלית:

שקית ברוקולי סנפרוסט - לאדות על בצל פרחים קטנים-בינוניים בתוספת מלח, פלפל שחור וכף א. מרק בצל, עד שמפשיר (לא להוסיף מים, גם ככה צריך לסנן אחרי שמפשיר).

אחרי שהתרכך לערוך את הפרחים על הבצק.

בקערה לערבב:

2-3 ביצים

1 שמנת צימחית

אגוז מוסקט

לשפוך את התערובת על פרחי הברוקולי. לאפות בחום בינוני עד שמזהיב ומתייצב.

הערות

כתבות נוספות