פשטידת בצל ופיטריות

חדשות כיפה danush20 11/12/06 00:00 כ בכסלו התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

בצק:

• 1 מרגרינה מומסת

• 1 גביע אשל

• 2.5 כוסות קמח תופח (אם משתמשים בקמח רגיל, מוסיפים 1 אבקת אפיה)

מילוי:

• 5-6 בצלים בגודל בינוני

• 4-5 כפות חמאה\ מרגרינה

• 1 קופסא פטריות חתוכות

• 1 שמנת מתוקה

• פלפל

• מלח

• מרק עוף

• גבינה צהובה מגורדת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. משטחים את הבצק על התבנית

2. חותכים את הבצל ומטגנים עם מרגרינה עד שהוא מזהיב

3. מוסיפים פטריות לבצל ומטגנים יחד 5 דקות

4. מוסיפים 1 שמנת מתוקה, כפית מרק עוף, 4\1 כפית מלח ו- 4\1 כפית פלפל

5. מבשלים את כל התערובת יחד על אש נמוכה 5 דקות

6. מורידים מהאש ומחכים שהתערובת תתקרר

7. טורפים 3 ביצים ומוסיפים לתערובת לאחר שהתקררה ומערבבים

8. שופכים את הבלילה על הבצק שמשוטח בתבנית

9. אופים כ- 20-25 דקות בחום של 170

10. מוציאים מהתנור, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור ל 10-15 דקות נוספות

* לפני שחותכים מומלץ לחכות שהפשטידה תתקרר קצת כדי שהמילוי לא יתפורר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

תבנית

המתכון באדיבות מחברה

כתבות נוספות