מצרכים
1 חבילה (250 גר´- אצלנו זה קצת יותר מחצי חבילה, אבל מה אני יודעת...) איטריות רחבות או איטריות ביצים דקיקות
2 תפוחי עץ גרנד, קלופים ופרוסים דק
100 גר´ צימוקים
100 גר´ אגוזים, קצוצים גס
2 ביצים
4 כפות סוכר חום
2 כפות דבש
1 כפית קינמון
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1. מכינים את האיטריות עד שיתרככו, אבל לא יותר מדי (כ10 דק´). מסננים, שוטפים במי ברז. מחממים תנור לחום בינוני.
2. מערבבים את האיטריות עם כל שאר החומרים. מעבירים לתבנית ואופים כ- 40 דק´ עד שהפשטידה תזהיב.
ממש קל וטעים!
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות "בישולה" שולה מודן