פשטידת אטריות מתוקה

חדשות כיפה בימבמבם 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

מצרכים

1 חבילה (250 גר´- אצלנו זה קצת יותר מחצי חבילה, אבל מה אני יודעת...) איטריות רחבות או איטריות ביצים דקיקות

2 תפוחי עץ גרנד, קלופים ופרוסים דק

100 גר´ צימוקים

100 גר´ אגוזים, קצוצים גס

2 ביצים

4 כפות סוכר חום

2 כפות דבש

1 כפית קינמון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. מכינים את האיטריות עד שיתרככו, אבל לא יותר מדי (כ10 דק´). מסננים, שוטפים במי ברז. מחממים תנור לחום בינוני.

2. מערבבים את האיטריות עם כל שאר החומרים. מעבירים לתבנית ואופים כ- 40 דק´ עד שהפשטידה תזהיב.

ממש קל וטעים!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות "בישולה" שולה מודן

כתבות נוספות