פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

חדשות כיפה עלמה בלבן 16/09/09 00:00 כז באלול התשסט

מצרכים

500 גרם פסטה

שקית ברוקולי

2 מיכלי שמנת "השף הלבן" 10%

שתי שיני שום

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל לפי הטעם

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה.

לקצוץ את שיני השום ולאדות עם הברוקולי עד שהברוקולי רך. לקצוץ את הברוקולי, להוסיף את השמנת ואגוז המוסקט ולהביא לרתיחה. להוסיף את הפסטה, לערבב היטב, להוסיף מלח ופלפל ולהגיש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

6 נפשות

כתבות נוספות