פסטה ברוטב חצילים ובשר טחון

חדשות כיפה אנאבלה 08/01/09 00:00 יב בטבת התשסט

מצרכים

פסטה

לרוטב:

בצל קצוץ

4 שיני שום

חצי ק"ג בשר טחון

כף קמח

עגבניה קצוצה

כף גדושה רסק עגבניות

חופן פטרוזיליה

חציל אחד- לפרוס, לחתוך כל פרוסה לרבעים ולטגן בשמן

מלח

פלפל שחור

אבקת מרק עוף

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

פסטה - לבשל במים

הרוטב:

לטגן בטיפת שמן את הבצל הקצוץ. כשהוא מזהיב להוסיף את השום הכתוש. לטגן מעט, (להשגיח שלא ישרף) להוסיף את הבשר הטחון. להמשיך לטגן תוך ערבוב עד שהבשר מאפיר ומתבשל.לבזוק את הקמח ולערבב.

להוסיף את העגבניה והרסק +כוס מים, לערבב היטב ולבשל על אש נמוכה כ-45 דקות.

להוסיף את פרוסות החציל המטוגנות, פטרוזיליה ותבלינים. לבשל ככה על אש נמוכה עוד כ-10 דקות, רבע שעה. לא לשכוח לערבב מידי פעם.

ליצוק את הרוטב על ספגטי או כל פסטה אחרת. לפזר המון פלפל שחור על הכל...

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4 מנות

כתבות נוספות