פסטה בקישואים

חדשות כיפה אחת מל"ו 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

פסטה עם קישואים, צילום: shutterstock
פסטה עם קישואים, צילום: shutterstock

מצרכים

5 כפות שמן זית

שן שום קלופה

2 - 3 פלפלונים אדומים, יבשים (לא חובה)

1/2 ק"ג קישואים פרוסים

2 כפות אורגנו

6 כפות שמנת מתוקה

מלח, פלפל שחור

400 גר´ פסטה שבלולים או פסטה ירוקה

הוראות הכנה

שמים את שמן הזית, השום ופלפלונים במחבת ומטגנים 2 - 3 דקות. מוציאים א הירקות ומוסיפים את הקישואים. מטגנים על אש קטנה 5 דקות. מוסיפים את האורגנו. מטגנים עוד דקה או שתיים. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים, שמים בקערת הגשה או בכלי שאפשר לשים על פלטה, מוסיפים את הקישואים, מערבבים בעדינות ומגישים.

הערות

כתבות נוספות