ספגטי עם טונה ואפונה

חדשות כיפה 40 06/12/06 00:00 טו בכסלו התשסז

מצרכים

חבילת ספגטיני (הפסטה המאורכת, יותר בריא מקמח מלא, ויש כזה)

קופסת רסק עגבניות (270 גר´)

כוס או כוס וחצי אפונה קפואה

קופסת טונה

1 שן שום כתושה

מרגרינה/ חמאה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מבשלים את הספגטי בנפרד עם הרבה מים ומלח, ומסננים.

מטגנים את האפונה עם המרגרינה/החמאה, ומפזרים מעט מלח על האפונה.

במחבת נוספת שמים שמן ואת השום עד שהשמן מתחיל לבעבע סביב השום. מוסיפים את הרסק הטונה והאפונה ומערבבים.

מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות,שופכים הכל על הספגטי ומערבבים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

ל3- מבוגרים,או ל4-5 ילדים נראה מסורבל, אבל אחרי פעם אחת זה רץ.

כתבות נוספות