מצרכים
בצק:
1 קג´ קמח
1/2 כף שמרים יבשים
3/4 כוס שמן זית
כ-2 כוסות מים
כפית מלח
רוטב:
1 בצל
1קופסת רסק גדולה
מלח
עלה דפנה (לא חובה)
2 וחצי כפות אורגנו
3 שיני שום
2 וחצי כפות שמן זית
פלפל שחור
הוראות הכנה
-לשים את הבצק ונותנים לנוח עד שמכפיל את נפחו, עדיף במקום חמים. (אגב, לא חובה שיכפיל מספיק שיתפח).
-לקצוץ את הבצל לקוביות ולטגן עד שיזהיב למעוך את השום ולהוסיף לבצל המטוגן.
להוסיף את שאר החומרים ולבחוש היטב. לכסות ולבשל כ-20 דק´- לערבב מדי פעם.
אח"כ מחלקים את הבצק כל חתיכה מרדדים בתבנית ומעליה מורחים רוטב ומפזרים גבינה/זיתים/פטריות וכד´
אופים בחום 180 מעלות צלזיוס
הערות
המתכון באדיבות מתכון של ישראל אהרוני