מתכון מעולה לפיצה-ישראל אהרוני

חדשות כיפה -נויה- 15/11/08 00:00 יז בחשון התשסט

פיצה , צילום: שאטרסטוק
פיצה , צילום: שאטרסטוק

מצרכים

בצק:

1 קג´ קמח

1/2 כף שמרים יבשים

3/4 כוס שמן זית

כ-2 כוסות מים

כפית מלח

רוטב:

1 בצל

1קופסת רסק גדולה

מלח

עלה דפנה (לא חובה)

2 וחצי כפות אורגנו

3 שיני שום

2 וחצי כפות שמן זית

פלפל שחור

הוראות הכנה

-לשים את הבצק ונותנים לנוח עד שמכפיל את נפחו, עדיף במקום חמים. (אגב, לא חובה שיכפיל מספיק שיתפח).

-לקצוץ את הבצל לקוביות ולטגן עד שיזהיב למעוך את השום ולהוסיף לבצל המטוגן.

להוסיף את שאר החומרים ולבחוש היטב. לכסות ולבשל כ-20 דק´- לערבב מדי פעם.

אח"כ מחלקים את הבצק כל חתיכה מרדדים בתבנית ומעליה מורחים רוטב ומפזרים גבינה/זיתים/פטריות וכד´

אופים בחום 180 מעלות צלזיוס

הערות

4 תבניות

המתכון באדיבות מתכון של ישראל אהרוני

כתבות נוספות