מלאי עוגת תירס רומנית

חדשות כיפה מיצמיצ 16/03/09 00:00 כ באדר התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

כוס קמח תירס

קורט מלח

כוס חלב רותח

50 גרם מרגרינה

2 קופסאות גבינה לבנה רכה 5%

1 יוגורט 3% או שמנת חמוצה

1 כוס קמח תופח

1 כוס סוכר+2 כפות (לחלבונים)

2-3 ביצים מופרדות

תמצית וניל

2 כפות קליפות לימון ותפוז מגוררות

הוראות הכנה

שופכים חלב רותח על קמח התירס והמלח.

מוסיפים את החלמונים ושאר המצרכים (מלבד החלבונים) ומערבבים היטב עד שהעיסה חלקה ואחידה.

מקציפים חלבונים לקצף נוקשה עם 2-3 כפות סוכר ומקפלים לתערובת קמח-התירס והגבינות.

אופים בתבנית מרובעת כ-30 דקות בחום בינוני (180 מעלות) ומגישים עם שמנת חמוצה וסוכר רגיל מעל.

מומלץ לאכול טרי וחם.

הערות

כתבות נוספות