מאפינס פטריות/זיתים

חדשות כיפה עוד שניה 11/09/08 00:00 יא באלול התשסח

מצרכים

קופסת קוטג´ גדולה

גביע שמנת חמוצה

2 כוסות קמח תופח

כף סוכר

רבע כפית סודה לשתיה

70 ג´ מרגרינה/חמאה מומסת

2 ביצים

2 בצל חתוך לחתיכות קטנות ומטוגן

גבינ"צ מגוררת

מלח, פלפל, בזיליקום

זיתים שחורים/פטריות חתוכוץ

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל החתוך ומקררים.

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה עם כף ומוסיפים את הבצל.

מניחים בתבנית שקעים משומנת ואופים כ20 ד´ בחום בינוני.

הערות

24 יח´

כתבות נוספות