מצרכים
1 ביצה,
1 עגבניה ,
1 כף בצל קצוץ,
1 פלפל ירוק,
1 כפות שמן,
פפריקה חריפה,
מלח
פלפל שחור
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
קלפי את העגבניה (במים רותחים) חתכי אותה לקוביות. חתכי את הפלפל לקוביות קטנות מאוד, טגני את הבצל בשמן עד שיזהיב, הוסיפי את הפלפל והמשיכי לטגן, תוך בחישה עד שיתרכך. הוסיפי את העגבניה בשלי כמה דקות, תבלי במלח, פלפל ופפריקה. טרפי את הביצה וצקי אותה לסיר. בחשי ובשלי עד שהביצה תיקרש, הגישי מיד.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן