לזניה

חדשות כיפה ח.ח 15/06/08 00:00 יב בסיון התשסח

מצרכים

2/3 עגבניות אדומות בשלות

2 בצלים בינוניים

1 קופסת רסק עגבניות קטן או בערך ארבע כפות מלאות של רסק עגבניות.

2 קוטג

4-5 שיני שום

ביצה

צרור פטרוזיליה

גבינה צהובה מפוררת

אורגנו

פלפל שחור

מלח

חצי כפית סוכר

עלי לזניה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חותכים תבצל ומטגנים בשמן עד להשחמה,בינתיים

מגרדים תעגבניות ותשום בנפרד לקערה,ולאחר שהבצל משחים מוסיפים תעגבניות עם השום למחבת ומערבבים ביחד עם הבצל מבשלים בערך שבע דקות ומוסיפים את הרסק עגבניות ומערבבים, מוסיפים אורגנו בערך כשלוש כפות,קצת מלח ופלפל שחור,טיפה סוכר,וזהו שוב מערבבים מחכים שיתבשל קצת ולאחר מכן מחכים שיתקרר קצת.

לוקחים קערה שופכים את שני הקוטג שוברים ביצה לתוך הקערה,מוסיפים פטרוזיליה(קצוצה דק) קצת מלח ופלפל שחור ומערבבים טוב.

מסדרים עלי לזניה בתבנית שופכים רוטב עגבניות מסדרים שוב עלים ואחכ שמים שכבה קוטג,ולמעלה מפזרים גבינה צהובה.

שמים בתנור בחום של 170 מעלות או 180.

בתיאבון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

מתכון מעולה.

כתבות נוספות