מצרכים
1 קופסא פטריות משומרות
לרוטב:
1/2 קופסא עגבניות מרוסקות
1 שמנת חמוצה
3 שיני שום גדולות, כתושות
גבינה צהובה מגוררת
1/4 מיכל שמנת לבישול
הוראות הכנה
לטגן פטריות ולהוסיף פלפל שחור
בתבנית משומנת להרכיב את המנה:
לשים 2 כפות רוטב
עלי לזניה
1/3 מהפטריות
1/3 מהרוטב
גבינה צהובה ( הכמות תלויה בתקציב...)
כנ"ל עוד 2 שכבות ומעל הכל לצקת את השמנת.
בהצלחה!!!
הערות
כמות הרוטב מספיקה לתבנית קטנה (קצת יותר גדולה מחמגשית