לביבות תירס

חדשות כיפה פרח האור 26/10/06 00:00 ד בחשון התשסז

מצרכים

3 כוסות תירס משומר או תירס קפוא

3 יחידות ביצים

50 גרם גבינה צהובה מגורדת (לא הכרחי)

1 כוס שמן לטיגון

1/2 כפית מלח

קורט פלפל

6 כפות קמח תופח

הוראות הכנה

* אם משתמשים בתירס קפוא, מפשירים אותו לפני ההכנה ומסננים

מנוזלים מיותרים.

1. טורפים את הביצים בקערה, ומוסיפים, תוך כדי טריפה ובהדרגה את הקמח. מערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה ללא גושים.

2. מוסיפים לבלילה את הגבינה הצהובה, התירס, והתבלינים ומערבבים היטב.

3. מחממים מעט מהשמן במחבת. יוצקים כפות גדושות מהבלילה למחבת. מטגנים כמה לביבות מדי פעם ומוסיפים שמן במידת הצורך.

4. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הערות

אפשר להוסיף לתערובת גם מעט בצל מטוגן

כתבות נוספות