מצרכים
ק"ג קישואים צעירים לא קלופים, ½ כוס קמח, מלח לפי הטעם, 2 ביצים, צרור נענע קצוצה דק.
הוראות הכנה
מרסקים את הקישואים בפומפייה גסה. סוחטים. מוסיפים את שאר החומרים. צרים לביבות, מטגנים בשמן לא עמוק. רצוי במחבת טפלון.
ק"ג קישואים צעירים לא קלופים, ½ כוס קמח, מלח לפי הטעם, 2 ביצים, צרור נענע קצוצה דק.
מרסקים את הקישואים בפומפייה גסה. סוחטים. מוסיפים את שאר החומרים. צרים לביבות, מטגנים בשמן לא עמוק. רצוי במחבת טפלון.
כתבות נוספות