לביבות כרישה ותפוחי אדמה

חדשות כיפה מיצמיצ 06/12/15 17:04 כד בכסלו התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 כרישות( החלק הלבן) קצוצות

3 תפוחי אדמה גדולים מבושלים וקלופים

50 גר´ חמאה

50 גר´ גבינת סנט- מור

2 ביצים

2 חלמוני ביצה

4 כפות קמח

מלח, פלפל

שמן לטיגון

שמנת חמוצה \יוגורט

הוראות הכנה

מגררים את תפוחי האדמה על צדה העבה של הפומפייה.

מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את הכרשה בעדינות, עד שהיא מתרככת אך לא משחימה.

מסננים מהשומן העודף ומוסיפים לתפוחי האדמה. בוחשים פנימה את הגבינה המפוררת, הביצים הקמח ומתבלי

ם. מטגנים את הלביבות במחבת ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.

מגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט.

הערות

מתכון של איילת לטוביץ

כתבות נוספות