לביבות גזר, זיתים ותירס

חדשות כיפה אחת מל"ו 13/12/15 22:35 א בטבת התשעו

לביבות גזר, זיתים ותירס , צילום: shutterstock
לביבות גזר, זיתים ותירס , צילום: shutterstock

מצרכים

8 גזרים קלופים ומגוררים גס,

¾ כוס (כ-130 גרם) זיתים שחורים מגולענים וקצוצים,

3/4 כוס (כ-130 גרם) גרעיני תירס משומרים או קפואים ומופשרים,

2 ביצים,

¾ כוס (100 גרם קמח,

מלח ופלפל.

לטיגון: מעט שמן (רצוי קנולה)

למטבל האבוקדו:

אבוקדו גדול,

כ- 3 כפות מיץ לימון,

כרבע כפית מלח,

רבע כוס עלי כוסברה קצוצים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

הלביבות:

שמים בקערה את כל חומרי הלביבות ומערבבים. מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית. בעזרת 2 כפות, יוצקים מהעיסה תלוליות אותן מניחים היישר במחבת ומטגנים כשתי דקות, מכל צד.

למטבל האבוקדו:

חוצים את האבוקדו, נפטרים מהגלעין ומוציאים את תוכנו אל צלחת. מוערכים במזלג, מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים לצד הלביבות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

28 לביבות

כתבות נוספות