כרובית אפויה

חדשות כיפה אחת מל"ו 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

מצרכים

שקית כרובית קפואה ( אני משתמשת בזו של "בודק") אין צורך להפשיר

50 גר´ מרגרינה

3 כפות א. מרק בצל או פטריות

3/4 כוס מים

אפשר להוסיף שבבי שקדים

הוראות הכנה

ממיסים את המרגרינה, מוסיפים את א. מרק בוחשים ומוסיפים את המים. מבשלים תוך בחישה עד שמסמיך. שופכים על הכרובית ומערבבים עד שכל הפרחים מכוסים ברוטב. אופים עד ריכוך לקראת הסוף אפשר לפזר פירורי לחם.

הערות

המתכון באדיבות "מבוגרת"

כתבות נוספות