כרובית אפויה מוקרמת

חדשות כיפה ליאונה 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

כרובית

50 גרם מרגרינה

3 כפות קמח

כוס חלב

1/2 כפית מלח

1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת

1/2 כוס פירורי לחם

הוראות הכנה

מבשלים את הכרובית מעט עד לריכוך חלקי, פריך.

מניחים בתבנית אפיה יפה, כשהעלים כלפי מעלה והגבעולים מטה.

ממיסים 50 גרם מרגרינה, מוסיפים 3 כפות קמח (על אש נמוכה), בוחשים היטב. מורידים מהאש, מוסיפים כוס חלב, מערבבים, מחזירים לאש עד שמסמיך.

מוסיפים 1/2 כפית מלח ו-1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת.

יוצקים את הרוטב מעל הכרובית, מפזרים מעל 1/2 כוס פירורי לחםוקצת חתיכות מרגרינה קטנות.

אופים כחצי שעה בחום בינוני.

הערות

המתכון באדיבות מהמטבח באהבה - רות סירקיס

כתבות נוספות