חצילים ותפו"א ברוטב

חדשות כיפה אימוש 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 חציל

1 בצל

עגבניה

רסק עגבניות

מלח ופלפל שחור.

תפו"א

הוראות הכנה

מקלפים 1 חציל וחותכים לקוביות בינוניות.

מפזרים מלח ומעמידים כך לחצי שעה כדי שהנוזל המריר יצא החוצה. לאחר חצי שעה שוטפים את קוביות החציל ומנגבים.

בסיר קטן מטגנים 1 בצל קצוץ.

כשמזהיב מוסיפים את קוביות החציל + קוביות מ 2-3 תפו"א בגודל זהה לקוביות החציל.

מערבבים טוב טוב טוב על אש נמוכה

מוסיפים עגבניה קטנה מגוררת וכף גדושה רסק עגבניות. קצת מים.

מתבלים רק במלח ופלפל שחור.

וכל הזמן מערבבים ומוסיפים מים לפי הצורך.

כשתפו"א רכים מורידים מהאש. החציל כבר בינתיים מאבד צורה וקצת מתפורר ברוטב (כמו סלטי חצילים שנמרחים נראים). זה ממש ממש טעים ויש לזה ריח....משו

הערות

כתבות נוספות