חצילים ברוטב עגבניות

חדשות כיפה רות 86 31/05/11 15:21 כז באייר התשעא

מצרכים

חציל בינוני-גדול

3 ביצים

חצי- 3/4 כוס קמח

בצל בינוני

3 עגבניות

חצי קופסת שימורים של רסק עגבניות

מלח, פלפל

מים

שמן לטיגון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חותכים את החצילים לפרוסות בעובי סנטימטר ומסדרים על מגש.

ממליחים מצד אחד, מחכים 10 דק´ ומנערים את הנוזלים שיצאו, וחוזרים על הפעולה בצד השני.

מערבבים בצלחת את הביצים עם הקמח.

טובלים את פרוסות החצילים בבלילה ומטגנים בשמן רותח משני הצדדים. מספיגים בנייר סופג.

קוצצים בצל ומטגנים בסיר. מוסיפים את העגבניות ומבשלים מספר דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, מלח, פלפל ופרוסות החצילים. ממלאים את הסיר במים עד סופו. מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה סגור עד שהחצילים רכים ומוכנים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

7 מנות מתכון מצויין של סבתא!

כתבות נוספות