אורז פרא עם פטריות

חדשות כיפה אחת מל"ו 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

מצרכים

1/4 כוס אורז פרא

2 כוסות מרק עוף (אפשר מאבקה)

100 גר´ מחמאה

1/2 ק"ג פטריות שמפניון, פרוסות

כפית רוזמרין יבש, מפורר, 1/4 כפית מרווה יבשה, קורט פלפל אדום חריף (לא פפריקה), 1/4 כפות יין שרי יבש (אני מוותרת ושמה מים)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מכניסים את האורז והמרק לסיר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מככסים במכסה ומבשלים כשעה, עד שהנוזלים ייספגו והאורז יתרכך.

ממיסים את המחמאה על אש בינונית, מוסיפים שאר החומרים, חוץ מהשרי, ומטגנים עד שהפטריות מזהיבות, כ-12 דקות.

מוסיפים את השרי, מקרצפים את שאריות הרוטב שנדבקו למחבת. מערבבים כשתי דקות, עד שהנוזלים ייספגו. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב כ-2 דקות, עד שהאורז יתחמם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות