אורז עם בצל ופטריות בתנור

חדשות כיפה calvin 14/08/07 00:00 ל באב התשסז

אורז עם בצל ופטריות, צילום: shutterstock
אורז עם בצל ופטריות, צילום: shutterstock

מצרכים

בצל

שום

פטריות

שמן

כוס אורז (או כמה שרוצים)

אבקת מרק בצל

הוראות הכנה

1. מטגנים בצל קצוץ, שום, פטריות קצוצות.

2. שוטפים כוס אורז.

3. שמים בתבנית (רצוי תבנית רגילה ולא חד פעמית כי זה כבד ומלא מים ולא יציב. מנסיון...) את האורז עם הבצל והפטריות, ומערבבים עם שליש כוס אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.

4. מוסיפים 3.5 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים בנייר אלומיניום.

5. שעה בתנור, 180 מעלות, להוריד לקראת הסוף כדי שיקבל צבע.

הערות

בערך 6 סועדים

המתכון באדיבות טליה מ., אשתו של חבר שלי

כתבות נוספות