מצרכים
בצל
שום
פטריות
שמן
כוס אורז (או כמה שרוצים)
אבקת מרק בצל
הוראות הכנה
1. מטגנים בצל קצוץ, שום, פטריות קצוצות.
2. שוטפים כוס אורז.
3. שמים בתבנית (רצוי תבנית רגילה ולא חד פעמית כי זה כבד ומלא מים ולא יציב. מנסיון...) את האורז עם הבצל והפטריות, ומערבבים עם שליש כוס אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
4. מוסיפים 3.5 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים בנייר אלומיניום.
5. שעה בתנור, 180 מעלות, להוריד לקראת הסוף כדי שיקבל צבע.
הערות
בערך 6 סועדים
המתכון באדיבות טליה מ., אשתו של חבר שלי