אורז אדום

חדשות כיפה מלאכת מחשבת 17/05/09 00:00 כג באייר התשסט

מצרכים

כ-2 כוסות אורז- לבן/מלא

1 בצל קטן קצוץ

1 כף שמן

רצועה דקה של פלפל אדום חריף

1/3 גמבה אדומה קצוצה

קטשופ/רסק עגבניות+מעט סוכר(אפשר לוותר על הסוכר)

פפריקה מתוקה

א.מרק בטעם עוף

מעט מאוד כורכום

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בשמן עד שמשקיף מעט

מנמיכים להבה

מוסיפים את הפלפל והגמבה וממשיכים לטגן

מוסיפים את הקטשופ/רסק והתבלינים

מקפידים על ערבוב תמידי, כדי שהתבלינים לא יישרפו

מוסיפים את האורז ואת כמות המים הדרושה (תלוי בסוג האורז)

מבשלים עד שהאורז מוכן( לאורז לבן-20 דקות, אורז מלא- כשעה)

הערות

לפי בחירה טעים מאוד, גם למי שלא אוהב אורז מלא

המתכון באדיבות עצמי

כתבות נוספות