חדשות כיפה סתיו 02/04/10 00:00 יח בניסן התשע

מצרכים

- 2 חפיסות שוקולד

- חבילת חמאה

- חלמון 1

- מעט יין אדום מתוק

-מעט ליקר תפוזים (לא חובה ואפשר גם אחר)

- 3-4 מצות.

-חצי כוס אגוזי מלך

הוראות הכנה

1. ממיסים יחד את השוקולד והחמאה, מערבבים פנימה את היין, הליקר והחלמון. כשהבלילה חלקה מסירים מהאש.

2. מורחים על מצה מהתערובת משני הצדדים, מניחים עליה עוד מצה וגם עליה מורחים מהתערובת וכן הלאה.

3. כשמסימים לצפות את שכבת המצה העליונה ביותר בשוקולד, מפזרים מלמעלה את האגוזים.

4. יש להשאיר במקרר כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

בתאבון.

הערות

4-5 סועדים (ניתן להכפיל כמויות כמובן)

כתבות נוספות