ריבועי שיבולת שועל

חדשות כיפה בקי בובה 23/03/08 00:00 טז באדר ב'

מצרכים

מרכיבים לעוגה:

2/3 חבילת מרגרינה רכה

1 כוס דחוסה סוכר חום (לא חום בהיר)

1/3 כוס דבש/סירופ (עדיף לא סילן)

4 כוסות שיבולת שועל.

מרכיבים לציפוי:

1 כוס שוקלד צ´יפס

1 כף גדושה חמאת בוטנים

הוראות הכנה

הוראות הכנה לעוגה:

מקציפים את המרגרינה והסוכר היטב היטב, מוסיפים את הסירופ מערבבבים ואז את השבולת שועל ומערבבים. מעבירים לתבנית.

הוראות הכנה לציפוי(שמים אחרי האפייה):

ממיסים את השוקולד צ´יפס והחמאת בוטנים ומערבבים.

מורחים על העוגה

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 לכרבע שעה (עד שלמעלה משחים). מוציאים ומצננים ל3-4 דק´ לפני ששמים את הציפוי. חותכים את העוגה לקוביות ומצננים.

הערות

חשוב לחתוך לפני שעוגה מתקשה

כתבות נוספות