מצרכים
מרכיבים לעוגה:
2/3 חבילת מרגרינה רכה
1 כוס דחוסה סוכר חום (לא חום בהיר)
1/3 כוס דבש/סירופ (עדיף לא סילן)
4 כוסות שיבולת שועל.
מרכיבים לציפוי:
1 כוס שוקלד צ´יפס
1 כף גדושה חמאת בוטנים
הוראות הכנה
הוראות הכנה לעוגה:
מקציפים את המרגרינה והסוכר היטב היטב, מוסיפים את הסירופ מערבבבים ואז את השבולת שועל ומערבבים. מעבירים לתבנית.
הוראות הכנה לציפוי(שמים אחרי האפייה):
ממיסים את השוקולד צ´יפס והחמאת בוטנים ומערבבים.
מורחים על העוגה
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 לכרבע שעה (עד שלמעלה משחים). מוציאים ומצננים ל3-4 דק´ לפני ששמים את הציפוי. חותכים את העוגה לקוביות ומצננים.
הערות
חשוב לחתוך לפני שעוגה מתקשה