מצרכים
125 גרם חמאה רכה
1 וחצי כוסות אבקת סוכר
1/2 כוס קורנפלור
2 כפות חלב
הוראות הכנה
מכיניסים למיקסר את החמאה עד שהיא מלבינה ממש. מוסיפים פנימה בהדרגה 1/2 מכמות אבקת הסוכר את הקורנפלור והחלב ואז את יתרת אבקת הסוכר.
125 גרם חמאה רכה
1 וחצי כוסות אבקת סוכר
1/2 כוס קורנפלור
2 כפות חלב
מכיניסים למיקסר את החמאה עד שהיא מלבינה ממש. מוסיפים פנימה בהדרגה 1/2 מכמות אבקת הסוכר את הקורנפלור והחלב ואז את יתרת אבקת הסוכר.
כתבות נוספות