פירות ממולאים בגבינות

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 גבינת ´טוב טעם´

1 גבינה 9%

¼ כפית מלח

1/8 כפית פלפל לבן

1 קופסת שימורי משמש

1 קופסת שימורי אפרסקים

15 תותים (תות שדה בגודל בינוני)

הוראות הכנה

1. מערבבים יחד את הגבינות, השמיר, המלח והפלפל.

2. פותחים את קופסאות הפרי ומפרידים בין הנוזלים לפירות.

3. רוחצים את התותים עם העלים הירוקים שבקצה הפרי (הקוצים).

4. חותכים את האפרסקים לחצי או לשליש (תלוי בגודל האפרסק).

5. חותכים את המשמשים לחצי.

6. יוצרים גומות בתותים בעזרת כפית.

7. ממלאים את הפירות בתערובת הגבינה ויוצרים גבעה.

8. מכניסים לסלסילות נייר (מנז´טים), מסדרים על מגש ומגישים

הערות

כתבות נוספות