פאי שוקולד לרמאים

חדשות כיפה אושר ושמחה 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

200 גר´ שוקולד מריר

150 גרם חמאה רכה (אני עושה עם מחמאה או עם מרגרינה רגילה)

3/4 כוס סוכר

4 ביצים

1/3 כוס קמח

מעט מלח

אבקת סוכר

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

להמיס את השוקולד (אפשר במיקרוגל אני באופן אישי מעדיפה סיר על סיר).

להוסיף לשוקולד: חמאה, סוכר, חלמונים וקמח.

להקציף את החלבונים עם המלח (כן, עם המלח ולא עם הסוכר).

מערבבים את הקצף עם תערובת השוקולד.

שופכים לתבנית עגולה של פאי ומיד מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות. אופים 25-30 דקות.

לפני ההגשה ניתן לפזר אבקת סוכר

הערות

המתכון באדיבות שוקולד

כתבות נוספות