מצרכים
לעוגה:
4 ביצים
1/4 1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס שמן
1 שקית וניל
1/4 2 כוס קמח
2 שקית אבקת אפייה
1/4 כוס מים רתוחים
לקרם:
שוקולד מריר 100 ג´ (שבור לקוביות)
1 שקית וניל
3 כפות שוקולית
3 כפות יין
קוביית מרגרינה / מחמאה
הוראות הכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מפרידים את החלבונים ומקציפים אותם יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת אחידה,
מוסיפים את הלחמונים ואז בהדרגה את השמן, השוקולית והוניל.
מוסיפים (תוך ערבול ידני ולא במיקסר!!) את הקמח (כמובן לאחר שניפינו אותו..) ולאחר מכן את אבקת האפייה וכשמתקבל מרקם אחיד מוסיפים את המים (סמוך מאוד להרתחתם) מערבבים ומעבירים לתבנית לאפייה של כחצי שעה (בודקים בערת קיסם אם העוגה מוכנה).
הכנת הקרם: (רק כשהעוגה מוכנה)
מכניסים את כל המרכיבים לסיר קטן (מלבד המרגרינה) ובוחשים עד לקבלת מרקם אחיד (יש לבחוש כלל הזמן כדי שלא יישרף) מורידים מהאש ומוסיפים את המרגרינה, בוחשים שוב לקלבלת מרקם אחיד ומורחים על העוגה.
בתיאבון!!!!
הערות
המתכון באדיבות מתכון אישי